Välttämättömät elinkustannukset. Laskurissa huomioidaan todellisten kulujen suuruisena vain yllä olevat menot. Muihin menoihin laskuri laskee automaattisesti ...
Omien tietojesi lisäksi maksuvaraan vaikuttavat myös mahdollisen puolison ja lasten tiedot. Voit tulostaa laskurin antaman maksuvaralaskelman Lindorffin ...
Elinkustannusindeksi käytännössä. Asunnon vuokra on sidottu elinkustannusindeksiin, jonka perusajankohta on 1951:10=100. Vuokrasopimus on allekirjoitettu 1.4.
Elinkaarikustannuslaskuri. Tämä laskuri laskee takaisinmaksuajan led-asennukselle verrattuna perinteisillä valonlähteillä tehdylle asennukselle. Takaisinmaksuaika lasketaan jakamalla käyttökustannukset investointikustannusten erolla. Eli miten monta vuotta kuluu, että investointi on “ansaittu” takaisin.
Laskurit Laskurit perustuvat tilastotietoihin ja niissä hyödynnetään suosittujen tilastojen rajapintoja. Voit käyttää laskureita kiinnostavien lukujen laskentaan ja tutustua samalla rajapintoihin sekä niiden tekniseen hyödyntämiseen.
Elinkustannusindeksi, kuluttajahintaindeksi, laske paljonko rahan arvo ja elinkustannukset on muuttunut valitusta vuodesta valittuun vuoteen ja inflaation ...
Elinkustannusindeksi, kuluttajahintaindeksi, laske paljonko rahan arvo ja elinkustannukset on muuttunut valitusta vuodesta valittuun vuoteen ja inflaation suuruus sekä muutos prosentteina. Elinkustannusindeksi eli kuluttajahintaindeksi on suhdeluku, joka kuvaa kuluttajien Suomesta ostamien tavaroiden ja palveluiden hintojen muutosta.
15.10.2020 · Elinkustannusindeksi on kuluttajahintaindeksin synonyymi, eli kuluttajien tavaroista ja palveluista maksaman hintatason kehitys. Elinkustannusindeksi kertoo siis, miten tavaroiden ja palveluiden hinnat ovat kehittyneet aikojen saatossa. Tavaroiden ja palveluiden hinnat muuttuvat, ja tämä heijastuu myös ihmisten maksukykyyn – sekä palkkojen kehitykseen.
Laskurit Laskurit perustuvat tilastotietoihin ja niissä hyödynnetään suosittujen tilastojen rajapintoja. Voit käyttää laskureita kiinnostavien lukujen ...
Vuokranantaja voi korottaa vuokraa vuokrasopimuksen mukaisesti. Hyvässä vuokrasopimuksessa on aina selkeästi määritelty vuokran korotusajankohta ja -peruste. Mikäli niitä ei ole selkeästi määritelty vuokrasopimuksessa (eli asiasta ei ole sovittu), vuokrankorotus ei ole yksiselitteinen.