Suomen Sukututkimusseura | Kirkonkirjat
https://www.genealogia.fi/kirkonkirjatKirkonkirjat sukututkimuksen lähteenä. Suomalaisen sukututkimuksen keskeisimpiä lähteitä ovat kirkonkirjat, joiden avulla tutkimus voidaan yleensä ulottaa 1600- ja 1700-lukujen taitteeseen. Suurin osa kirkonkirjoista löytyy nykyään digitoituina aina 1900-luvun alkupuolelle saakka. Tälle sivulle on koottu tietoa kirkonkirjoista ...
Henkikirjat – Portti
wiki.narc.fi › portti › indexHenkikirjat on järjestetty digitaaliarkistoon lääneittäin. Valitsemalla halutun läänin, pääsee näkymään, jossa näkyvät ne vuodet, joilta kyseisen läänin henkikirjat on digitoitu. kaupungin henkikirjat ovat omana arkistonaan vuodesta 1947. Vuosien 1635–1808 henkikirjat sisältyvät läänintilien arkistoon.
Henkikirjat – Portti
wiki.narc.fi/portti/index.php/HenkikirjatLäänintileissä henkikirjat sisältyvät tositekirjoihin. Henkikirjat sisältyvät tositekirjoihin 1700-luvun puoliväliin asti, jonka jälkeen ne sidottiin erillisiksi kirjoiksi. Oikean tilikirjan löytymistä helpottaa, jos selvittää etukäteen sen numeron. Numerot löytyvät luettelosta henkikirjamikrofilmien käyttökopioista 1634-1808.
SSHY - Suomen Sukuhistoriallinen Yhdistys ry.
https://sukuhistoria.fiLähde on syytä mainita niin jäsensivujen kuin kaikille avointa aineistoa käytettäessä. Lisätietoja saat yhdistyksestämme info (at) sukuhistoria.fi ja sivustomme UKK -osiosta. Ajankohtaista. SSHY - Digitaalista aineistoa mikrofilmeiltä, mikrokorteilta ja alkuperäisaineistosta. Mikrofilmiotos ja kuva alkuperäislähteestä.