VerkkoValmistusohjeet. Hiero fileen pintaan suola ja pippuri ja voitele filee öljyllä ennen uuniin panoa. Kypsennä lihaa 200 astetta noin 45 min. Parhaan tuloksen saat kun käytät lihalämpömittaria. Työnnä se toisesta päästä …
Yhdistelmäuuni, kuivapaisto 275 °C, 5 minuuttia, yhdistelmäpaisto 120 °C, sisälämpö 56-58 astetta (rose)/60-65 astetta (kypsä). Valmistusohjeet (ruotsi) ...
Lue tarkemmat ohjeet naudan ulkofileen vetäytymiseen ja leikkaamiseen. Kertaa ohjeet myös kalvon poistamiseen naudan ulkofileestä , sen maustamiseen , sitomiseen ja grillaamiseen . Katso lisää vinkkejä lihan käsittelyyn
Kuumenna voi pannussa. Ruskista filee kauttaaltaan ja nosta uuniastiaan. Kypsennä ulkofile 150 asteessa, kunnes lihan sisälämpötila on halutun asteinen. Kun sisälämpötila on 55 astetta, liha on sisältä punertava (medium). Kun sisälämpötila on 60–65 astetta, liha on kypsä (well done). Aikaa kuluu noin 1 tunti/kg.
VerkkoTyöohje. 0,800 KG Atria Takuumurea Naudan ulkofileepala n. 800g. 0,030 KG Suola. Öljy, rypsi. Ota liha huoneenlämpöön tuntia ennen kokkausta. Puhdista filee kalvoista …
VerkkoNaudan ulkofilee on jokaisen grillaajan kestosuosikki, sillä se on helppo valmistaa ja lopputulos on maukas. Ulkofilee sopii myös paistinpannuun, jossa runsaan voin ja …
Kuten muitakin Atrian Takuumureita lihoja, on myös tätä fileetä raakakypsytetty tarkkaan valvotuissa olosuhteissa vähintään 4 viikkoa. Tilaa, paista ja nauti maailman parhaaksi valitusta pihvistä! Ainesosat: naudan ulkofilee. Kappalepaino n. 2000 g.
Dec 28, 2017 · Täyden kympin ateria naudan ulkofileestä - loistava resepti uudenvuodenjuhliin! Naudan ulkofileetä ei aina tarvitse leikata pihveiksi. Kokonaisena paistettu ulkofilee on helppotekoinen ja sopii erinomaisesti suuremmankin porukan juhla-ateriaksi.
VerkkoLue tarkemmat ohjeet naudan ulkofileen vetäytymiseen ja leikkaamiseen. Kertaa ohjeet myös kalvon poistamiseen naudan ulkofileestä, sen maustamiseen, sitomiseen ja grillaamiseen.
Yhdistelmäuuni, kuivapaisto 275 °C, 5 minuuttia, yhdistelmäpaisto 120 °C, sisälämpö 56-58 astetta (rose)/60-65 astetta (kypsä). säilyvyysaika avauksesta. -.
VerkkoKaikki Atria-tuotteet. ~20,72 €. 25,90 €/kg. Valitse kauppa nähdäksesi tarkan hinnan. Valitse kauppa. Tuotetiedot. Atrian Takuumurea naudan ulkofilee on mureaa pihvilihaa. Mureuden liha saa siitä, että lihan …
Atria Takuumurea Naudan Ulkofilee n800g. Atrian Takuumurea naudan ulkofilee on mureaa pihvilihaa. Mureuden liha saa siitä, että lihan omien entsyymien on annettu vaikuttaa valvotuissa olosuhteissa. Ulkofileepala on sopivan kokoinen perheille ja siitä syntyy joko kuusi keskikokoista pihviä tai neljä suurta pihviä.
VerkkoAtria Takuumurea Naudan Ulkofileepihvi 300g. Naudan maustamaton ulkofileepihvi, joka on nopea kypsentää ja herkullista syödä. Ulkofilee soveltuu sekä arkiruoaksi, että juhla-aterian pääannokseksi. …
Työohje. 0,800 KG Atria Takuumurea Naudan ulkofileepala n. 800g. 0,030 KG Suola. Öljy, rypsi. Ota liha huoneenlämpöön tuntia ennen kokkausta. Puhdista filee kalvoista ja mausta se suolalla. Laita filee 70-100-asteiseen uuniin ja kypsennä haluttuun sisälämpötilaan.
VerkkoValmistusohje kokonaisena: Ota ulkofilee huoneenlämpöön 1-2 h ennen kokkausta. Ruskista filee pannulla voi-öljyseoksessa. Mausta pinnat suolalla ja pippurilla, ja nosta filee uunivuokaan. Työnnä lämpömittari …
Atrian Takuumurea naudan ulkofilee on mureaa pihvilihaa. Mureuden liha saa siitä, että lihan omien entsyymien on annettu vaikuttaa valvotuissa olosuhteissa.
Valmistusohjeet. Hiero fileen pintaan suola ja pippuri ja voitele filee öljyllä ennen uuniin panoa. Kypsennä lihaa 200 astetta noin 45 min. Parhaan tuloksen saat kun käytät lihalämpömittaria. Työnnä se toisesta päästä aivan fileen keskelle. Jos haluat että liha jää ruusunpunaiseksi ota liha uunista kun mittari näyttää 65-70.