Appelsiinikakku | Valio
www.valio.fi › reseptit › appelsiinikakkuOhje Sekoita kuivat aineet keskenään. Sulata voi. Sekoita voisulaan appelsiinimarmeladi ja kermaviili. Yhdistä seos kuiviin aineisiin. Kaada taikina voilla voideltuun ja korppujauhotettuun 1,8 litran kakkuvuokaan. Paista 175 asteessa 50 - 60 min. Peitä tarvittaessa leivinpaperilla paiston loppuvaiheessa, jotta pinta ei tummu liikaa.
Appelsiinikakku - Fine Foods
www.finefoods.fi › reseptit › appelsiinikakku3 tl vanilliinisokeria. 4 ½ dl vehnäjauhoja. 3 tl leivinjauhetta. Vatkaa munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Lisää kerma, sulatettu voi ja appelsiinimarmeladi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita tasaiseksi. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun 1 ½ l:n kakkuvuokaan. Paista 175 asteessa uunin alaosassa ...
Appelsiinimarmeladi | Maku
www.meillakotona.fi › reseptit › appelsiinimarmeladiFeb 24, 2017 · Jos haluat marmeladista hienoa, voit soseuttaa appelsiinit sauvasekoittimella karkeaksi soseeksi. Purista sitruunasta mehu. Pane hedelmät, kuoriraaste ja sitruunanmehu kattilaan, lisää sokeri. Keitä marmeladia ilman kantta noin 15 minuuttia. Tee marmeladikoe ja ota lautaselle lusikallinen marmeladia ja jäähdytä sen nopeasti jääkaapissa.