sokerilankakissa: Appelsiinilikööri - Blogger
audotja.blogspot.com › 2011 › 01Jan 12, 2011 · Likööri oli paksuhkoa ja hyvin makeaa, useampien likööriä maistaneiden mielestä jopa liian makeaa. Seuraavalla kerralla täytyy ehkä yrittää vähemmällä sokerilla. Appelsiini maistui kuitenkin liköörissä hyvin, oli noin nopeaksi ja helpoksi likööriksi oikein hyvää. Pullotin liköörin lasipulloon ja tein kirjoitin siihen etiketin.
Cointreau – Wikipedia
fi.wikipedia.org › wiki › CointreauCointreau Cointreau [ kwɛ̃.tʁo] on triple sec -tyyppinen appelsiinin ja pomeranssin kuorista valmistettu likööri, jonka alkoholipitoisuus on 40 tilavuusprosenttia. Sitä valmistetaan Saint-Barthélemy-d'Anjoun kylässä Angers ’n kaupungin esikaupunkialueella Ranskassa.
Cointreau – Wikipedia
https://fi.wikipedia.org/wiki/CointreauCointreau [kwɛ̃.tʁo] on triple sec -tyyppinen appelsiinin ja pomeranssin kuorista valmistettu likööri, jonka alkoholipitoisuus on 40 tilavuusprosenttia. Sitä valmistetaan Saint-Barthélemy-d'Anjoun kylässä Angers’n kaupungin esikaupunkialueella Ranskassa. Cointreaun valmistukseen käytettäviä appelsiineja tuodaan Espanjasta, Brasiliasta ja Haitista.