Jäätelö – Wikipedia
fi.wikipedia.org › wiki › JäätelöJäätelön valmistusprosessin aluksi kiinteät ja nestemäiset raaka-aineet sekoitetaan huolellisesti riittävän viileässä, jotta kuumalle herkät raaka-aineet eivät tuhoutuisi. Aluksi sekoitetaan nesteet. Kiinteät rasvat sulatetaan ennen sekoittamista, ja niiden lisäämisen jälkeen lisätään kuivat aineet.
Kadonneet jäätelöt - - Suomi24 Keskustelut
keskustelu.suomi24.fi › t › 2163785Oct 11, 2005 · Todellisia 80-luvun namihelmiä. Minulla on muuten ikävä sellaista vielä vanhempaa tuotetta - kyseessä tosin ei ole jäätelö.. aikoinaan oli sellaisia "kahvipapujen" nimellä tunnettuja karkkeja, niitä myytiin pikku pahvirasiassa. Kuori oli kova ja ohut, sisällä kahvilta ja ihanan makealta maistuva hyvin nestemäinen täyte! jädekesä 2016-09-13 15:43:41
Retki jäätelötehtaalle | Elävä arkisto | yle.fi
yle.fi › aihe › artikkeliJun 16, 2011 · 1500- ja 1600-luvuilla jäätelö tunnettiin etupäässä eurooppalaisen ylhäisön herkkuna, mutta varsinaisen maailmanvalloituksen jäätelö aloitti 1770-luvun Yhdysvalloista, kun New Yorkissa avattiin jäätelöbaari. Yhdysvalloissa jäätelö sai nykymuotonsa, ja jäätelökoneen keksimisen myötä siellä alkoi myös jäätelön teollinen ...