Ruokavuodet | 1980–1990-luvut - Martat
www.martat.fi › wp-content › uploadsruoka- ja tapakulttuurin kehitys. Gummerus 1999. reseptit Lohimousse 150 g savulohta 150 g graavi- tai kylmäsavu-lohta ½ punaista paprikaa pala purjoa ½ nippua ruohosipulia 1 tlk (150 g) ranskankermaa 1–2 dl kuohukermaa ½ dl kuivaa valkoviiniä tai 2 rkl sitruunanmehua ja ½ dl vettä 3 liivatelehteä Koristeluun: mätiä, kylmäsavulohta, tilliä
80-luvun peruukit vaivattomasti valikoimastamme | Partyking.fi
www.partyking.fi › 80-luvun-peruukitTäydellinen 80-luvun juhliin! Täällä on myös peruukkeja suurilla tupeeratuilla hiuksilla, valkaistuilla ja kiharilla hiuksilla, sekä supertuuheita kiharahiuksisia peruukkeja. Täydennä mielellään peruukkiverkolla piilottaaksesi ja pitääksesi paikoillaan oikeat hiuksesi peruukin alla. Joten, säärystimet jalkoihin, muovikaulakoru ja joitain neonvärisiä vaatteita päälle, sillä 80-luku odottaa sinua nyt!
Suomi 1980-luvulla – Wikipedia
fi.wikipedia.org › wiki › Suomi_1980-luvullaRuoka ja juoma Mikroaaltouunit yleistyivät nopeasti 1980-luvun lopulla. Suosituimpia ruokia 1980-luvulla olivat perinteiset jauheliharuoat (esimerkiksi lihapullat , jauhelihakastike ja makaronilaatikko ), kokoliharuoat (esimerkiksi porsaankyljykset ja lihakeitto ), makkarakastike, kanaviillokki, kalakeitto , munakas ja pizza .