Eurosetelit – Wikipedia
fi.wikipedia.org › wiki › Eurosetelit50 euron seteli infrapunavalossa Ensimmäisen sarjan seteleissä on sekä kaikille seteleille yhteisiä että nimellisarvokohtaisia turvatekijöitä, joita on esitetty seuraavissa kuvissa. Turvatekijöitä on kuitenkin muitakin kuin kuvissa näkyvät. Kaikille seteleille yhteisiä turvatekijöitä: Turvalanka Vesileima Mikrokirjoitus Magneettinen tunniste
UUSI 50 EURON SETELI - ecb.europa.eu
www.ecb.europa.eu › euro › pdfUusi 50 euron seteli otetaan käyttöön kaikkialla euroalueella 4.4.2017. Uusia euroseteleitä kehitetään, jotta niistä voidaan tehdä entistä turvallisempia. Kehitystyö jatkuu koko ajan, sillä eurojärjestelmän keskuspankeilla1on velvollisuus varmistaa eurosetelien turvallisuus parantamalla jatkuvasti niiden turvatekijöitä.
Eurosetelit – Wikipedia
https://fi.wikipedia.org/wiki/EurosetelitEurosetelit ovat euroalueella vuodesta 2002 lähtien käytössä olleita seteleitä. Rahat laskee liikkeelle Euroopan keskuspankki (EKP). Nimellisarvoltaan setelit ovat 5, 10, 20, 50, 100 ja 200 euroa. Toisin kuin eurokolikot, setelit ovat molemmilta puolilta samanlaisia koko euroalueella, vaikka ne on painettu eri jäsenvaltioissa. Ensimmäisen sarjan euroseteleitä alettiin korvata uusilla vuoden 2013 toukokuusta alkaen.
Eurosetelit | Setelit.com
www.setelit.com › eurosetelitEuroseteleitä on painettu kaikkiaan kahdeksalla eri nimellisarvolla: 5, 10, 20, 50, 100, 200 ja 500 euroa. Yhteisenä teemana kaikissa seteleissä on etusivulla rakennuksien ja takasivulla siltojen kuvia, jotka on tehty esittämään eri aikakausien rakennustyylejä. Kuvat eivät kuitenkaan ole aitoja kuvia mistään olemassaolevista rakennelmista.